Privat undervisning

STATIKKORREKTION

Statikkorrektion

Privatundervisning

Statikkorrektion er en behandlingsmetode udarbejdet af overlæge Flemming Vestberg.

I sin enkelthed handler metoden om at genvinde kroppens naturlige balance og styrke hvilket giver dig følgende:

  • En smuk og stærk kropsholdning
  • En bedre balance – og koordinationsevne
  • Et sundere helbred
  • En bedre fordøjelse
  • En bedre blodgennemstrømning
  • Forebyggelse af skader, sammenfald og skævhed
Statik er læren om legemer i ligevægt underkastet tyngdekraften.

 

Ved at lære statikkens grundregler opnår man, at alle muskler og sener får den længde, spænding og rolle tilbage, som er dem tiltænkt af naturen.
Dette betyder, at man får en stærk og smuk kropsholdning, og vigtigst af alt forebygges og helbredes bl.a. diskuslidelser, ryg-, nakke-, skulder- og ledproblemer, infiltrationer, myoser, seneskedehindebetændelse, ”musearm” ect.

Tilegnelsen af statikkorrektionen betyder en helt ny livsstil, som indvirker på alle funktioner inden for døgnets 24 timer. En sådan omlægning kræver naturligvis selvdisciplin, men belønningen er smertefrihed, øget råstyrke og udholdenhed.
Den smertefjernende, helbredende virkning af statikkorrektion beror på, at alle strukturer arbejder i bedst mulige fysiologiske miljø. Bedringen indtræffer prompte i takt med indøvningen.

Mange faktorer spiller ind på menneskets helbred. Det er vigtigt at analysere og belyse dem alle. Her tænkes bl.a. på den almene kropsholdning, arbejdsstilling, fysiske tilstand, træning, strækøvelser, ernæring samt stress. Statikkorrektion kan derfor ikke altid stå alene som behandlingsmetode.

Behandlingen forløber over 1½ måned med ca. 3-4 behandlinger af 1 times varighed.
Du skal være forberedt på hjemmearbejde – praktisk som teoretisk.

Kursusmateriale samt fotoanalyse er inkluderet i prisen.

Priser

Statikkorrektion

1 times statikkorrektion (kun enetimer) 500,- kr.

Behandlingen består af i alt 3 behandlingstimer og
forløber over ca. 1½ måned.
Du skal have tid til at øve dig samt læse lektier.
Fotoanalyse, træningsprogram samt kompendium er inkluderet i prisen.

Gavekort udstedes til alle typer behandlinger eller kurser.

 

PRIVAT TRÆNING

Privat træning

Kropsakademiet tilbyder privat træning til enkeltpersoner eller mindre grupper.
Vores træningsprincipper bygger på en stor forståelse for anatomi og fysiologi samt det enkelte menneskes ressourcer, evner og begrænsninger. Ring til os og få en snak om dine ønsker og forventninger.

Priser

Privat træning

1 time (kun enetimer) 470,- kr.
Klippekort til 5 træningstimer 2.200,- kr.
Klippekort til 10 træningstimer 4.300,- kr.
Videoanalyse og korrektion af løbeteknik 470,- kr.

Træningen er incl. professionel måling af fedtprocent samt tilrettelæggelse af træningsprogram.

ANDRE TILBUD

Korrektion af løbeteknik

Sammen starter vi med at se på din kropsholdning og laver en analyse af din gang. Derefter bliver du videofilmet under løb - både forfra, fra siden og bagfra. Eventuelle fejl vil blive spottet og derefter arbejdes der med korrekt løbeteknik.  Endvidere vil du få nogle arbejdsredskaber med hjem til at optimerer dit løb.

Priser

Overskrift

1 time (kun enetimer) 470,- kr.

Kropsanalyse

Vi taler først sammen og ønsker og forventninger i dampen af en kop kaffe eller the. Under hele timen vil din krop være i fokus og trin for trin gennemgår vi nedenstående punkter:

 

Fedtprocentmåling Fotosession                                                                                                                                 Ganganalyse                                                                                                                 Styrketest                                                                                                                           Mobilitetstest og evaluering

Overskrift

 

1 time (kun enetimer) 470,- kr.

Fedtmåling

Vores Tanitavægt giver en vejledende måling af fedtprocenten samt body age. Du får et skema med hjem der forklarer alt på udskriftet fra maskinen.

Overskrift

15 min. 150,- kr.
   

Kostprogram

Vi starter med en telefonsamtale og derefter aftaler vi en tid til vejning af vægt og fedtprocent. Du får et spørgeskema som omhandler praktisk talt hele din livsstil og som tager ca. en time at besvare. Tilrettelæggelse af kostprogrammet henvender kun til mennesker der ønsker at tabe sig eller leve sundere. Har du en alvorlig sygdom henviser vi dig til en dygtig diætist. Vi har den overbevisning at det kan være meget svært at omlægge vaner, så vi designer et program der ligger tæt op ad dine vaner. Med små justeringer nedbringer vi dit kalorieindtag og erstatter usunde vaner med sunde uden at du føler sult eller afsavn.

Overskrift

Konsultation alt inklusiv 800,- kr.